Chabrybárna

Ryby z Chabrybárny

Rodinná rybárna z Dolních Chaber. Zakládají si na tradici, úctě k řemeslu a nejvyšší kvalitě a slovo čerstvost u nich získává zcela nový rozměr. Můžete vyzkoušet až 14 druhů ryb.

Josef Kalenda, elektrikář z povolání, laskavý člověk a nadšenec, který si koupil rybník a stal se chovatelem ryb.  Pan Kalenda nakupuje ryby z výlovů, zčásti dokrmené a zčásti živené potravou z rybníků. Do kuchyně přiváží nejčastěji duhové, ale i divoké pstruhy, candáty, amury a jesetery. Pan Kalenda umí ryby i mistrovsky zpracovat – např. v Lokálech ochutnáte jeho nakládané ryby a pepřenky.

Pokud není omezený provoz kvůli nařízení vlády, máte možnost zachytat zde na rybníku. Jedná se o chytání na plavanou. Chytají se pstruzi a siveni. Ryby je třeba po chytnutí umístit do kyblíku. Následně se můžete rozhodnout, zda si ryby odnesete čerstvé domů nebo si je rovnou tam necháte připravit na grilu. Kromě pstruhů a sivenů si můžete dát i něco dobrého z rodinného bistra Chabrybárna, které je otevřené od roku 2016, kde nabízí grilované ryby, uzené ryby, čepované pivo, Moravská vína nebo třeba domácí limonády.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení